Affaldssortering i Aalborg kommune – sådan skal dit affald sorteres


Affaldssortering i Aalborg kommune – sådan skal dit affald sorteres

Annonce

Vidste du at der er forskellige regler og krav til hvordan du sortere dit affald afhængig af hvilken kommune du bor i? Er du i tvivl om hvordan du skal sortere dit affald og bor du i Aalborg kommune, så er det en god ide at læse op på de muligheder der er, for at du har styr på det fra starten af. De er ikke voldsomt mange regler og i denne artikel kommer vi med nogle af de vigtigste råd når du skal sortere Affald i Aalborg kommune.

Affaldssortering i Aalbog kommune

Når vi snakker affaldssortering i Aalborg kommune  så er der nogle ganske ting du bør vide. Det er dog forskelligt om du bor i lejlighed eller hus, men det kommer vi tilbage til.

I aalborg kommune så er man en del af Aaborg forsyning, og det er dem som står for at afhente affald og tømme skraldespande m.v. Det er lidt forskelligt hvad der bliver sorteret afhængig af om du bor i lejlighed eller hus, så nedenfor kan du læse hvad der skal sorteres hvor.

Affaldssortering i lejlighed

Når du skal lave affaldssortering i lejlighed, så er det lidt forskelligt hvor du bor i forhold til hvordan lige præcist dit affald skal sorteres. Du kan på de containere der enten er gravet ned eller står i gården, se hvad der skal sorteres og hvad der ikke skal sorteres. Som regel så vil der altid være en container til almindeligt restaffald som ikke kan genanvendes. Dette kan være madrester eller emballage som pizzabakker med madrester på. Derudover så vil der være en container til pap og papir som stort set også er i alle ejendomme. Det er dog forskelligt om der er en container til plastik eller jern, eller om det ikke bliver sorteret i din ejendom endnu, men på et tidspunkt så vil der også være en til jern i alle ejendomme.

Affaldssortering i hus

Når man skal sortere affald i hus, så vil man have en container til restaffald og en til plastik og jern. Disse bliver afhentet på adressen, så her skal du blot sørge for at få det sorteret og placeret i de korrekte skraldespande. Affaldssortering i hus kræver ganske enkelt blot at man gør brug af de skraldespande som man har.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *