Apples nye iPhone 6 og iPhone 6 plus.


Det ligger nu fast at fredag den 26 september bliver dagen hvor der kommer nye iPhones fra Apple. Som sædvenlig bliver det et tilløbs stykke og folk kommer til at stå i kø for at få fingre i de nye modeller fra Apple.

Denne gang kan vi måske bedre følge hysteriet, for med vores øjne er der sket måske ikke en revolution men et meget stort skridt frem ad for Apple og deres iPhone, og det er ikke kun på grund af det nye mere afrundet design.

Endelig kommer iPhones op i skærmstørrelse, og det kan man med rette sige også er på tide, i det bredde på iPhones stort set ikke har ændret sig siden den kom frem for 6 år siden (i Danmark) Andre producenter har løbende sat større og større skærme i deres smartphones, således at 5” er mere regelen end undtagelsen når vi taler top modeller anno 2014.

Men et trylle slag er Apple med på den vogn. Den ”almindlige” iPhone 6 kommer med 4,7” skærm og en opløsning på 750 x 1334 pixel mens storbror iPhone plus kommer med en skærm på ikke mindre end 5,5” og en opløsning på 1080 x 1920 pixel.

Ud over naturligvis vis en større skærm er vægten og størrelsen røget i vejeret på 6 Plus udgaven som når op og veje 172 gram mod den almindlige iPhone 6 der kan nøjes med 129 gram. IPhone 6 Plus er naturligvis også blevet større både i længden og bredden og faktisk også 0,2 mm tykkere.

Allivel er netop iPhone 6 Plus efter vores mening den meste spændende af de to. Dels er der himmelvid forskel på de tidligere 4” som iPhone 5S og 5C var udstyret med, men der ud over er det kommet et kæmpe batteri i iPhone 6 Plus på næsten 3000 mAh og det er således den (selv med en større skærm) der kommer til at holde strøm længst tid.

Slutteligt har Apple valgt at give iPhone 6 Plus optisk billede stabilisator, hvilket den almindlige iPhone 6 ikke har. Der har desuden været rygter fremme om at Plus udgaven har 2 GB RAM mod 1 GB i den almindelige med det har ikke været muligt at få be/afkræftet.

Priserne på iPhone 6 ligger ifølge Pricerunner fra godt 5.000,- og op til over 10.000 alt efter hvilken model man vælger. Plus udgaven er ca. 900,- kr. dyrere end tilsvarende iPhone 6 med samme lager plads.

De fås begge med 16 GB, 64 GB og 128 GB og tidligere udgave med 32 GB er således udgået.

Vi få venter at få lavet vores test af iPhone 6 i løbet af efteråret når modellerne er kommet i handlen.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *