PDA

Se fuld version : Hvilken GPS tracker ville du foretrække til kamera?Martin M.
06. Nov '09, 16:47
Der er stadig langt mellem indbyggede GPS trackere i kameraer, især hvis man gerne vil købe noget der ikke koster tilsvarende en MacBook Pro, kunne jeg forestille mig. Men alternativt kan man få GPS trackere til et par hundrede kroner, som man bare har i lommen og så gemmer den for hvert 15. sekund, en information om hvor man er henne.

Når man så kommer hjem, bruger man software på computeren til at lægge denne information ind billederne. Det gør den ved at kigge på hvornår billedet er taget og så sammenligne med GPS koordinaterne logget på det tidspunkt (indenfor 15 sekunders margin, tænker jeg).

Der er f.eks. disse 2 GPS trackere:

AMOD AGL3080 GPS Data Logger/Photo Tracker
http://www.mydigitalphotos.dk/anmeldelser/anmeldelse-amod-agl3080-gps-data-loggerphoto-tracker/

- Kan logge helt op til 2.800 timers brug (det er 16 uger!)
- Bruger 3x AAA batterier, så man er ikke afhængig af at oplade før man tager ud. Desværre er man så afhængig af altid at have ekstra AAA batterier med, og det er jo også risikabel.
- Pris, cirka 500 kr men ser ikke ud til at kunne fåes i DK endnu.


Hama GT-100 GPS Travel Logger
http://www.mydigitalphotos.dk/anmeldelser/anmeldelse-hama-gt-100-gps-travel-logger/

- Kan "kun" logge i cirka et døgns tid, så vidt jeg lige kan regne ud (64,000 waypoints med 15 sekunders mellemrum)
- Har indbygget batteri som oplades via USB dock'en, så den er altid helt opladet før man tager ud, og kan holde i op til 30 timer.
- Pris, cirka 500 kr og kan fåes i DK.Så spørgsmålet er - hvad ville I vægte højest, mulighed for at skifte batteri mens man er på farten men så samtidig være afhængig altid at have ekstra batterier med, eller indbygget batteri som altid er helt opladet inden man tager afsted, men så skal man holde sig til max 30 timer?