Den 8. juni kommer HTC ChaCha i de danske butikker


HTC ChaCha er en smartphone, der er skabt til at dele indhold og oplevelser med vennerne på Facebook. Telefonen er udstyret med en selvstændig knap, der deler indhold direkte på Facebook, og den har desuden et fysisk QWERTY-tastatur, der gør det muligt at skrive lynhurtige statusopdateringer og chatte med vennerne.

Når ChaCha registrerer en mulighed for at dele noget med omverdenen, så blinker Facebook-knappen. Her er et par eksempler:

· Når du har taget et billede, kan du med et enkelt tryk på knappen uploade det på Facebook

· Når du hører en sang på telefonen, kan du med et enkelt tryk på knappen dele det på Facebook

· Når du besøger en hjemmeside, kan du med et enkelt tryk på knappen dele den på Facebook

· Når du holder Facebook-knappen inde, kan du dele din placering på Facebook

· Du kan opdatere din status – med et enkelt tryk på knappen.

Telefonen giver desuden ekstra hurtig adgang til fire udvalgte funktioner, da den kommer med en ny type skærmlås, som også findes på HTC Flyer og HTC Sensation. Her kan man nemlig både låse telefonen op og vælge den ønskede funktion i én og samme glidende bevægelse. Præcis hvilke funktioner, der skal være tilgængelige på skærmlåsen, bestemmer man selv. Men det er eksempelvis oplagt at vælge kamerafunktionen, så man med én bevægelse kan låse op og få adgang til kameraet – og på et splitsekund forevige det perfekte motiv. Og derefter dele det med vennerne på Facebook.

Vejledende udsalgspris på HTC ChaCha er 2.200 kr.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *