Disney Plus streamingtjeneste – er den bedre end Netflix?


Disney Plus streamingtjeneste – er den bedre end Netflix?

Annonce

Den nye Disney Plus er lanceret og det har også været en længe ventet streamingtjeneste, som mange af os har set meget frem til. Men er den bedre end den store Netflix som har været etableret på streaming markedet i mange år nu? Det vil vi kiggge på i denne artikel, hvor vi graver lidt i de forskellige streamingtjenster for at se om vi syntes Disney Plus eller Netflix er bedst.

Disney Plus

Disney Plus er en af de nyeste streamingtjenester på markedet, og der er ingen tvivl om at der har været mange Disney fans som har ventet på deres tjeneste længe. Disney Plus har samlet alt indhold som Disney har produceret samt alle de produktionsselakber og filmselskaber som de ejer har produceret. Det betyder altså at Disney Plus ikke bare er til børn, men også til voksne, hvor der er film som Star Wars som de også ejer filmselskabet bag, men derudover også Marvel superheltefilmene vil du kunne finde på streamingtjenesten. Disney plus er godt nok ikke lanceret i Danmark endnu, men med denne guide kan du se Disney Plus i Danmark alligevel, ved at få det til at ligne at du er i USA, uden rent faktisk at være det.

Netflix

Netflix er den største streamingtjeneste i verden, og har et kæmpe udvalg af film og serier, og der er ingen tvivl om at de er svære at slå af tronen. Men Disney Plus har taget kampen op imod Netflix ved at trække alt deres indhold ud af deres streamingtjeneste, så det udelukkende er hos sig selv. Netflix har dog en anden fordel ved at de også lacerere nye film og serier fra alle de andre produktionsselskaber i verden, hvilket giver dem en anden type indhold og andre muligheder. Så en kombination af disse 2 streamingtjenester er oplagt hvis man ønsker at droppe sin tv-pakke og udelukkende bruge streamingtjenester for at få stillet sit film- og seriebehov.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *