Find det billigste og bedste mobilabonnement.


Mange køber en ny mobiltelefon med samme mobilabonnement. Dog kan dette mobilabonnement med årene være langt over priserne i dag, i og med priserne på mobilabonnementer konstant falder pga. konkurrencen blandt teleudbyderne i Danmark.

Netop derfor kommer en prissammenligningsside ind i billedet, hvor man kan let kan tjekke om sit nuværende mobilabonnement er konkurrencedygtigt på både pris og indhold. Det kan være på tide at skifte til et andet? Derfor skal du besøge mp.dk. Her kan du hurtigt og nemt beregne det billigste mobilabonnement for dig, baseret på dit helt eget forbrug.

Angiv dit mobilforbrug i mp.dk’s søgefunktion til venstre på siden, og se med det samme de billigste og bedste mobilabonnementer for dig.

Står du også og skal have ny mobiltelefon med eller uden abonnement kan mp.dk også bruges. På mp.dk finder du også hurtigt og nemt den bedste pris på din nye mobiltelefon. Priserne hentes hos de fleste selskaber og forhandlere helt automatisk, så mp.dk altid er up-to-date.

Herudover er mp.dk også stedet hvor du finder anmeldelser af mobilselskaber. Du kan som bruger selv anmelde dit mobilselskab, eller du kan bare læse andre forbrugeres mening. Mp.dk modtager også anmeldelser fra Trustpilot så du får et komplet billede af de forskellige mobilselskabers kundetilfredshed.

En anden side der også kan anvendes er telmodi.dk som mobil-forum.dk også kan anbefale.