Fra WP til android


ja jeg har tidligere tilbedt min gamle omnia w, en mobil som jeg lærte og kende på godt og ondt.. Sammen fandt vi melodien, og de spøjse udfordringer valgte jeg at leve med, og jeg fandt masser af fordele i WP..

desværre holdt du ikke ud, du måtte give fortabt og blev skiftet ud.. flere forskellige var inde over, men jeg holdt ud og valgte WP over 2 omgange.. først en nokia 520 og siden en nokia 630..

Desværre er der udfordringer, manglende apps og andre spidsfindigheder at tænke på.. WP har ikke formået at forny sig som andre, det virker hver eneste dag men der er altså nogle små ting som irriterer og ikke kan ændres..

så ja nu er skridtet taget, jeg har købt en motorola moto g 2gen med dualsim.. Android har jeg ikke været forbi længe, men de har formået at forny sig og da prisen var god måtte jeg slå til..

mere følger vel før eller siden.. måske android formår at vokse på mig, måske ikke, men jeg er klar til udfordringen.. for mon ikke også der er en ting eller to i android som føles mærkeligt efter så mange år med WP.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *