HTC Flyer på vej ud i butikkener i uge 21


Den 25. maj kommer HTC’s første tablet HTC Flyer til salg i butikkerne i Danmark.

HTC Flyer kommer til salg i to versioner: Én med en kombination af 3G og WiFi-forbindelse og indbygget hukommelse på 32 GB, som kan udvides med et microSD-kort. Den anden variant vil være til rådighed med WiFi-forbindelse og hukommelse på 16 GB, der ligeledes kan udvides. Begge versioner kommer med HTC Flyer Magic Pen, der via HTC’s Scribe Teknologi giver et alternativ til interaktion med fingerspidserne.

Varianten af HTC Flyer med 3G og Wifi kommer til salg den 25. maj, mens Wifi-only udgaven kommer i salg kort tid derefter.

Om Flyer er der tidligere skrevet:

Tablet’en HTC Flyer fremstår med et slankt kabinet udformet af et enkelt stykke aluminium og udstråler dermed den markante stil og robuste kvalitet, der er HTC’s varemærke. Alligevel er den meget let – den vejer ikke mere end en bog i paperback-format – og er lille nok til at kunne være i en jakkelomme. Med sin 7-tommers skærm, den hurtige 1,5 GHz-processor og mulighed for hurtig trådløs tilslutning via HSPA+ er HTC Flyer som skabt for dem, der har gået og ventet på en tablet, som både er kompakt og hurtig.

HTC Sense for Tablet
HTC Sense revolutionerede smartphone-oplevelsen ved at sætte mennesker i centrum. Den tablet- optimerede HTC Sense-oplevelse, som HTC Flyer byder på, sigter mod at overraske og begejstre sine brugere med den flotte startskærm i 3D. En unik karrusel af widgets anbringer brugerens vigtigste indhold og oplysninger i det visuelle centrum for oplevelsen. HTC Flyer giver også adgang til kompromisløs surfing på nettet med Flash 10 og HTML 5.

Have any Question or Comment?

2 comments on “HTC Flyer på vej ud i butikkener i uge 21

Martin M.

Kan du huske om den kommer med android 3,0 eller om det blot er den almindelige mobil android version.

Reply
CBW

Mener kun den køre på den alm. telefon android udgave, 2.3 eller måske 2.4.

Er der ikke noget med at 3.0 kræver en dualcore CPU ?

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *