HTC præsentere Incredibel S, Desire S og Wildfire S


Så er der nyt fra HTC. To model serier får et nyt medlem, (Desire S og Wildfire S) og en helt ny serie kommer på banen kaldet Incredible S.

Der med er der bestem tale om et frisk pust fra HTC der bestem ikke vil lade Motrorla Atrix og Samsung Galaxy S II løbe med hele opmærksomheden.

Topmodellen bliver Incredible S der med en ny 4″ skærm skal tage kampen op med de andre tunge drenge i klassen. Der bliver fart over feltet med en singelcore 1 GHz CPU og 768 MB RAM. Der er også et 8 Mixel kamera om bord med dobbelt LED flash og et 1,3 Mpixel kamera har fundet vej til front siden. Batteriet er på 1450 mAh og atså en væsentligt forbedring i forhold til Desire HD der kun havde 1230 mAh batteri. Styresystemet er kun 2.2 hvor mange ellers har fået det nye 2.3 på deres topmodeller. Vi gætter på at der ret hurtigt kommer en opdatering. Skærmopløsningen er uændret 800×480 pixel. Telefonen kommer til at veje 135 gram og måler 120 x 64 x 11,7 mm

Desire S bliver mest af alt en minder opdateringer af den oprindelig Desire dog med den store forskel at der nu er tale om en model lavet i en alu unibody udgave, ala det vi kender fra den ældre Legend. Cpu er en singel core 1 GHz med 768 MB RAM så der er kommet ca 50% mere RAM i Desire S. Kameraet er uændret mens batteriet er vokset en lille smugle til et 1450 mAh batteri. Skærmen er stadigvæk en 3,7″ skærm med 800 x 480 pixel

Wildfire S er HTC “basis” telefon i Android serien, selv om der faktisk ikke er meget basis over den. For det første bliver den, den første HTC med Android 2.4 som styresystem. Der ud over er skærmen en 3,2″ med 480×320 pixel. CPUen er stadigvæk på 600 MHz mens der er 512 MB RAM. Batteriet er på 1230 mAh og vægten kan holdes ned på 105 gram. Der er naturligvis alt i forbindelser, og GPS i den lille “basis” model.

Have any Question or Comment?

6 comments on “HTC præsentere Incredibel S, Desire S og Wildfire S

renehjoerring

bestemt nogle fede mobiler der ser ud til at komme, men hvis skærmen ikke bliver bedre end den vi finder i desire hd så kan det på en måde være lige meget..

ser bestemt ud til at 2011 virkelig bliver et spændende år med mange nyheder på markedet, og må indrømme at efter jeg har fået wildfire er blevet glad for android platformen og fremover nok også bliver her..

og næste gang tror jeg nok jeg tager et par skridt op af stigen og får en dyrere model 😀

Reply
juristen

Hmm, det ser da OK ud, men hvor SGSII kommer med dual core og 1GB ram, har Incredible single core og 768 MB ram.

Umiddelbart ser valget ikke så svært ud – eller overser jeg noget???

Egentlig utroligt, at HTC ikke kommer med en dual core-mobil. Det kan selvfølgelig være, at der er noget i pipelinen.

Reply
Pixeline

Jeg må ærligt indrømme jeg er skuffet over HTC … :skrigeballon

Ligesom Juristen savner jeg også dual core – for slet ikke at tale om lækre skærme og smækre midjer.

Jeg synes det er lidt for meget af det samme. Plus 2 Facebook mobiler … øh, ja – det er der da forhåbentlig nogen, der bliver glade for :party

Men det gør i hvert fald valget mellem Samsung og HTC som næste følgesvend, meget lettere :tjekker

pix

Reply
Sace

Ja der er det også helt klart for mig at SGS 2 er vejen frem, blev faktisk lidt skuffet idag over HTC.

Til gengæld får man sig en god griner ved se på ChaCha.. For ikke at nævne bagsiden på den nye tablet, der ligner den på Desire HD..

Reply
CBW

Jeg er i enig med jer, det er en lidt lunken omgang. Men det kan sagtens være at HTC har endualcore i pipeline som juristen er inde på, og som bliver vist om et par måneder.

Men for nu er det vidst Atrix og SGSII der sætter målestokken – og det højt.

Reply
Heiberg

Vil ikke have noget imod en HTC igen – men så skal de komme med noget bedre.

Den SKAL have 4,3″ amoled-skærm (ikke nødvendigvis super amoled, men helst) og meget gerne også en dual core processor.

Hvis HTC kommer med sådan en mobil om et par måneder, snupper jeg højst sandsynligt den – og ellers holder jeg mig bare til SGSII. 😉

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *