Investering i aktier – Simpel Begynderguide til at få en god start


Investering i aktier – Simpel Begynderguide til at få en god start

Annonce

Drømmer du om at være en af dem der kan arbejde hjemmefra og bruge dagen på at investere i aktier og tjene nok til at du kan leve af det? Så bare rolig, det er ikke umuligt at komme til det punkt hvor du bliver så dygtig til at handle med aktier, men det er dog vigtigt at du bruger lang tid på at lave research før du begynder at kaste hele din opsparing ud i aktiehandel og generelt bare investering i aktier.

Derfor har vi lavet en lille simpel miniguide til investering i aktier så du forhåbentligt har en større grundviden end da du startede med at læse artiklen.

Brug lang tid på at finde de aktier du vil købe

Der er alt for mange som bare høre et godt råd fra en ven og så har de købt deres første aktier, en det er en dårlig ide. Du bør kende den forretning du investere i ud og ind, så du kender til alle detaljer, årsregnskaber, fremtidsplaner osv. Warren Buffet siger klogt, at du skal måske kun finde én god investering i hele dit liv, så brug nu tid på at finde den rigtige.

Invester i aktier langsigtede

Det kan tage lang tid før dine aktier stiger, men mange har dårlig tålmodighed og går efter de hurtige gevinster. Desværre er der mange der ender med at tabe penge på deres ’’hurtige gevinster’’ enten fordi de kunne have ventet og tjent langt mere eller også fordi simpelthen taber penge ved at sælge med tab fordi de frygter at deres aktier falder endnu mere på kort tid. Derfor bør du altid investere langsigtede.

Lad ikke følelser påvirke dine investeringer

Hvis aktiemarkedet falder så lad være med at lade dine følelser påvirke dig. Hav i stedet for is i maven og kig på tallene for at se om der er en årsag til at aktien falder eller om det bare er tilfældigt at den lige falder her og nu grundet udbud og efterspørgsel. Du kan finde flere tips til at tjene penge på aktier på Pengeskole.dk hvis du har brug for yderligere tips.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *