Kan bilspil lære unge bilister at køre bil i virkeligheden?


Motorsport kan findes i flere forskellige former på nettet. Hvis du har benzin i blodet, kan du streame live-racerløb, kan du spille på hans foretrukne racer på, blandt andre Unibet odds på nettet , vil du finde en lang række underholdende bil eller racing spil og meget mere. Der er så mange online aktiviteter, som bilentusiaster kan drage fordel af. Spørgsmålet er, om unge bilister også kan drage fordel af den underholdende bilspil? Er det muligt for eksempel at online-racing, kan du lære nye drivere til at køre i virkeligheden?


Er der en sammenhæng mellem racerbaner og unge bilister evne til at køre?

Der er faktisk en form for forbindelse mellem bilspil og unge chaufførernes køreevner som bilspil kan hjælpe unge bilister udvikle bedre koncentration og hurtigere reaktionstid.

Men det er ikke kun de positive virkninger af bilspil har på de unge i de spil kan også føre til uhensigtsmæssige bevægelser i trafikken. Undersøgelser har vist, at unge i gennemsnit spillede racing spil mere end 8 timer om dagen, var 3 så tilbøjelige til at ende i en trafikulykke end dem, der spillede mindre end en time. En undersøgelse af unge bilister op til 24 år viste også, at omkring 30% var mere tilbøjelige til at køre for hurtigt i trafikken, hvis de bare havde spillet et racingspil. Desuden er en tysk analyse, der testede de unges humør og reaktion i en køresimulator, at deltagerne var mere aggressive, når de løb i simulatoren, hvis de bare havde spillet en virtuel racing / kørespil.

Denne adfærd og øget risiko for trafikuheld er ikke så udseendet på væddeløb i forhold til andre video-spil, der har en indvirkning på kroppen. Undersøgelser har vist, at unge mennesker, der spillede voldelige R-rated online spil var mere tilbøjelige til at udvikle farlige kørevaner såsom hastighedsoverskridelser, kørsel lige i nakken på bilen foran eller at droppe sikkerhedsselen.
Hvordan kan forældre til unge bilister fremme sikker kørsel?

Det er nu lovligt for 17-årige til at tage kørekort, så hvordan kan forældrene sørge for, at deres børn færdes sikkert i trafikken? Det skal være nær en umulig opgave at få sit barn / hendes teenager at droppe computeren helt, indført en gambling grænse. Det anbefales, at børns tid med computeren, mobil, iPad TV osv er max 2 timer om dagen. Derudover skal du sørge for, at den unge chauffør slår skærmen fra nogen tid, før de kommer bag rattet. Opfordre de unge til at forlade i god tid, så han / hun ikke føler sig tvunget til at køre over hastighedsgrænsen, for at nå deres aftale – dette gælder også for tilslutning med vejret. Byg sikker kørsel vaner, såsom at holde de to sekunders mellemrum mellem bilen og bilen foran.

Der er mange ting, som forældre kan gøre for at sikre, at dine børn bygge sikker trafik vaner. Vigtigst af alt er det at være en god rollemodel og selv køre sikkert i trafikken.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *