Mød den nye Moto E


Motorola lancerer prisoverkommelig smartphone med QHD-skærm og masser af kraft

København, den 25. februar 2015: Vi lever i en verden, hvor nye oplevelser og informationer kun er et klik væk. Den mulighed vil Motorola gerne tilbyde endnu flere mennesker. Der er millioner af mennesker, der endnu ikke har taget del i smartphone-revolutionen, fordi de enten ikke har fundet det rette produkt, eller fordi de ikke vil bruge masser af penge på den første smartphone.

Derfor lancerede Motorola sidste år Moto E, som er en ny produktlinje af smartphones til dem, der ønsker en stor mobiloplevelse til en overskuelig pris. Nu går de et skridt videre med Moto E og præsenterer endnu flere features og funktioner, så brugere får mere indhold, uden at det koster en formue.

Den nye Moto E
Med 4G LTE-hastighed, 4,5” QHD-skærm, fronthøjtalere, den seneste Android™-software (Lollipop) og endnu flere brugervenlige muligheder forbinder den nye Moto E dig med resten af verden. Og for første gang introducerer vi også skræddersyede software-oplevelser i en prisoverskuelig smartphone, som tidligere set i Moto X. Den nye Moto E er en komplet smartphone til en brøkdel af standardprisen på en smartphone.

Forbindelse med 4G LTE/ 4G-hastighed[SUP]1[/SUP]
Vi har taget en allerede succesfuld smartphone og koblet den til verdens bedste netværk. Du kan nu surfe på nettet, streame musik, spille spil og se videoer i 4G LTE-hastighed.

Gør flere ting hurtigere med en quad core-processor
Den nye Moto E kommer med en kraftfuld Qualcomm® Snapdragon™-processor med en 1,2 GHz quad core-CPU og avanceret grafikkort. Du kan bruge alle dine yndlings-apps, lytte til musik og surfe på internettet på samme tid – uden at gå glip af noget.

Et batteri der holder hele dagen
Moto E er med et 2390 mAh-batteri designet til at holde strøm en hel dag[SUP]2[/SUP]. Tag på arbejde eller i skole om morgenen, mød din familie eller venner om eftermiddagen, og tag ud om aftenen – uden at tænke på at skulle oplade din telefon.

Tag flere billeder med to kameraer
Moto E har to kameraer: et 5 megapixel kamera på både bagsiden og forsiden af telefonen, hvilket gør den perfekt til at tage selfies eller til at foretage videoopkald med familie og venner. Motorolas Quick Capture-funktion gør det let at aktivere kameraet hurtigt uden at bruge skærmen eller telefonens menu. Når du har Moto E i hånden, ryster du håndleddet to gange, og så starter kamera-app’en. Hvis du vil tage en selfie, skal du bare ryste håndleddet igen for at skifte til kameraet på forsiden af telefonen.

Mød Lollipop, den nyeste Android™ OS
Moto E kører på Android™ Lollipop, som er den seneste version af verdens mest populære mobile styresystem.

Lad farvefesten begynde
Tilfør flotte farver til din smartphone med Motorola Bands og Grip Shells[SUP]3[/SUP], der let kan udskiftes alt efter smag og behov. Moto E er enten sort eller hvid, og så kan du vælge mellem seks forskellige Motorola Bands for eksempel i turkis eller hindbærrød, eller du kan sætte en farverig Grip Shell på telefonen for at sikre den mod skrammer og pletter.

Tilpas dine oplevelser med Moto-software
Du får masser af Moto-oplevelser med den nye smartphone, så som Moto Display, der giver dig notifikationer og opdateringer uden forstyrrelser, og Moto Migrate der sørger for hurtig og nem overførsel af dine kontaktpersoner, fotos og videoer til din nye telefon.

Den nye Moto E er tilgængelig i Danmark i slutningen af marts.

Have any Question or Comment?

3 comments on “Mød den nye Moto E

ZoNe

Link virker ikke på min mobil med Tapatalk.

Printet on OnePlus One @ 5.0.2

Reply
Heiberg

Heller ikke på min, men du prikker bare på de tre prikker øverst til højre og vælger “web-visning” – så virker det. 🙂

Sendt fra min SM-N9005

Reply
CBW

Det er fordi tapa talk ikke er lavet til at kunne vise den type artikel viser vi bruger. Tilgår du side i alm. webformat skulle der ikke være noget problem.

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *