Sådan bruger du mindre tid på din mobil


Sponsoreret indlæg.

Alle eksperter siger, at det er en god idé at være til stede i nu’et, men mange af os har svært ved at holde fokus, fordi vi kigger på vores mobil hele tiden. Der er intet galt med at bruge tid på sin mobil, hvis det ikke står i vejen for nærvær.

Der er ting, som vi alle sammen kan gøre for at bruge mindre tid på vores mobil:

  • Undersøg hvor meget tid du i virkeligheden bruger. På Android og iPhone mobiler kan du i dag gå ind og kigge, hvor lang tid du har brugt på sociale medier. Det er første skridt til at bruge mindre tid, da du bliver chokeret over, hvor lang tid du har brugt.
  • Lav en ting ad gangen. Hvis du kun kigger på din mobil, når du kun laver det, vil du højst sandsynligt bruge mindre tid på den. Multitasking er blevet til, at vi ser fjernsyn, mens vi er på vores mobil. Mange bruger selv deres mobil, når de drikker kaffe eller benytter deres vape. Her kan du prøve ikke at kombinere ting med din mobil.
  • Benyt faste tidspunkter til at være på din mobil. Du bruger mindre tid på sociale medier, hvis du har sat tid af til at gøre det hver eneste dag. På den måde afgør du selv, om du bruger 30 min. eller to timer om dagen.

Find en metode der virker for dig

Hvis du vil bruge mindre tid på din mobil, skal du begynde at tænke over det. Det virker også godt at have mobilforbud i nogle af sine rum. Samme metode virker, hvis du gerne vil stoppe med at ryge, hvor du ikke bør ryge indenfor.

Mobilforbrug er i dag den største årsag til, at vi ikke når alle de ting, som vi gerne vil.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *