Samsung Galaxy S 4 præsenteret


Samsung præsenterede et stort anlagt show i New York den nye Galaxy S4 under overskriften – en smart telefon, der virkeligt forstår dig.

Her er pressemeddelelsen som lige er tikket ind.

New York City, USA, d. 14. marts 2013 –Endelig er den her – Samsung GALAXY S4! Samsung præsenterede her til aften den længe ventede GALAXY S4 ved Unpacked 2013 i New York. Den fjerde generation af GALAXY S er en telefon, som kender dig og forstår, hvad der er vigtigt i dit liv.

GALAXY S4 forstår værdien af relationer og gør det lettere end nogensinde før at skabe og opretholde kontakten med venner og familie. GALAXY S4 formår nemlig at gøre din hverdag endnu mere enkel ved hjælp af en række innovative funktioner. Telefonen kan også hjælpe dig med at føre en sund livsstil.

Mindre at holde om, mere at se på
Telefonens nyskabende design giver plads til en større skærm og et mere kraftfuldt batteri, end du nogensinde troede var muligt i en så slank og let smartphone. Designet er inspireret af naturen, og med den tynde ramme og materialevalget har GALAXY S4 et ydre der imponerer.

Forgængeren, GALAXY S3 tilgodeså menneskets adfærd og kunne genkende ansigter. GALAXY S4 tager skridtet videre. Den genkender både dit ansigt, din stemme og dine bevægelser, og du kan styre den uden overhovedet at røre ved skærmen. Ser du f.eks. en video og kigger væk, så pauser telefonen videoen automatisk og starter afspilningen fra samme sted, når du igen retter blikket mod skærmen for at se videre. Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. GALAXY S4 registrerer dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned efter dine bevægelser. Ved at slutte GALAXY S4 til en docking-station, der findes som tilbehør, kan du også scrolle blot ved hjælp af dine øjenbevægelser. Du kan desuden ændre musiknumre eller besvare indkommende opkald ved blot at føre hånden over skærmen.

Musikfyldte billeder, der er nemme at dele
GALAXY S4 fanger livets små øjeblikke, og giver dig mulighed for at genopleve dem i højeste kvalitet med knivskarp farvegengivelse på den højtopløste skærm. Du kan f.eks. tage et billede af en baby og samtidig optage dens grin – du kan altså virkelig fange øjeblikket. Hver gang du kigger på billedet, afspilles også babyens grin. Eller hvorfor ikke sætte lyd til de billeder, du tog til koncerten med dit yndlingsband? Du kan desuden tage billeder med telefonens bagerste og forreste kamera samtidigt. Billederne kombineres derefter og skaber et unikt billede med dig i midten af dine oplevelser. Størrelse, ramme og andre detaljer vælger du selv.

GALAXY S4 gør det nemt og enkelt at dele og opleve mange af livets glæder med familie og venner. Med Group Play-funktionen kan du dele musik, billeder og spil med andre omkring dig – også steder hvor der ikke er WiFi eller netværkssignal. Hvis du ønsker at høre høj musik og skabe en feststemning, kan du afspille den samme sang fra flere telefoner samtidigt ved hjælp af Share Music-funktionen.

Trænings- og kostplan i lommen
GALAXY S4 byder også på et stort udvalg af nye smarte funktioner, der kan hjælpe dig med at holde styr på din sundhed. S Health hedder funktionen, der bl.a. indeholder en mad- og træningsdagbog, der kan hjælpe dig med at holde dig sund og rask*. Og ved hjælp af forskelligt tilbehør kan GALAXY S4 blive din personlige helseguru. Du kan f.eks. tjekke din vægt på telefonen med tilbehøret Samsung Body Scale, eller du kan fastgøre Samsungs S-band på dit håndled for at få en god nats søvn – det sikrer nemlig, at du vågner op under den rette REM-cyklus. GALAXY S4 kan også give dig statistik over dine aktiviteter i løbet af dagen. Med Samsung Heart Rate Monitor kan du måle din puls – en perfekt funktion, når du dyrker motion.
Det er også muligt at forbinde S-Health til et blodtryksapparat, eller et blodsukkerapparat for at måle dit blodsukker. For yderligere at øge dit velvære og gøre det nemt at betjene telefonen, så tilpasses billeder og lyd efter de omgivelser, du befinder dig i – alt sammen for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Have any Question or Comment?

20 comments on “Samsung Galaxy S 4 præsenteret

miss

Spændende… Kan ikke åbne linket med iPad. Må prøve når jeg kommer i nærheden af en pc.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Reply
Heiberg

Spændende… Kan ikke åbne linket med iPad. Må prøve når jeg kommer i nærheden af en pc.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Det er ikke din iPad, men Tapatalk, der ikke kan finde ud af det. Jeg gik direkte ind på siden og åbnede linket med min Note, og det var der ingen problemer i.

I øvrigt er det da en meget tilfredsstillende udvikling, Samsung (og sikkert også andre) er inde i. Lige en SGS4 skal jeg ikke have – men jeg ser meget frem til Note 3. :glad

Reply
CBW

Det er bare et link til vores nyheds side, som du også kan tilgå andre steder fra, men det er korrekt at nyheds siden skal tilgås som en almindelig webside.

Af nye ting på SGS4 i forhold til sgs3 kan nævnes følgende:

Bedre skærm – fullhd 1080 x 1920 pixel og 4,99″ med det nye gorilla glass 3
Samme størrelsse selv med større batteri og skærm, og endda 0,7 mm tynder.
Ny og lyn hurtig CPU/GPU med 8 kerner.
I forhold til den alm. sgs3 er der 4G og 2 GB RAM
13 Mpixel kamera med en del nye funktioner.
batteriet øget fra 2100 mAh til 2600 mAh.

Det var i mine øjne mere eller mindre som forventet.

Personligt syntes jeg det naturligvis er positivt med disse forbedringer, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at det bliver en kanon mobil telefon. Det der skuffer mig lidt er at design og materiale valg er uændret. Da SGS3 kom var man ikke i tvivl om at det var et nyt og anderledes design, i forhold til SGS2, men det er der bestemt ikke tale om med SGS4.

Specielt set i lyset af hvad HTC kommer med i form af One modellen.

Men vi må jo vente og se til begge mobiler er i butikkerner og til at prøve, men indtil videre er jeg nok behersket positiv overfor SGS4.

Reply
Heiberg

For mig er det temmelig væsentligt, at der er meget lidt “fyld” omkring skærmen. På det punkt synes jeg ikke at HTC One kan konkurrere.

Reply
CBW

For mig er det temmelig væsentligt, at der er meget lidt “fyld” omkring skærmen. På det punkt synes jeg ikke at HTC One kan konkurrere.

Hvis pladsen over og under skærmen udnyttes til et set gode stereo højtaler, kan jeg bestemt godt leve med en lidt mindre skærm. Men jeg er da enige om at jo mindre kant der er omkring skærmen desto bedre er det.

Jeg synes det ser ud til at designet har ændret sig,,en del faktisk

De er ikke identiske, men de ligner meget hinaden. Forskellen mellem SGS3 og SGS4 i forhold til fx HTC one X og HTC one er i hvert tilfælde ikke at sammenligne.

SGS4 har ganske rigtig fået en masse nye funktioner. Hvor nyttige de i praksis så er må tiden vise, men jeg må tror noget af det falder i kategorien “gak og gøgl” – men det må vi jo se når den kommer til test.

Reply
Pixeline

Udover gak & gøjl & bling-bling, tror jeg (fort) Knox funktionen kan være ret praktisk, hvis man bruger den som arbejdsmobil. Ligesom på BlackBerry Z10 kan man separere brugerfladen i privat og arbejde, så opdelt at det kun er IT afdelingen, der har adgang til at ændre i arbejdsdelen.

pix

Reply
Hannec

Jeg synes det ser ud til at designet har ændret sig,,en del faktisk: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2LHv1FPd1Ec
Især når man ser den fra siden.
Bortset fra det så ved jeg ikke rigtig hvad jeg synes? Første indtryk da jeg så lanceringen i aftes/nat var skuffelse, men efterhånden som jeg får læst lidt op på det i dag så bliver jeg mere positiv.
Som jeg har forstået det så får danskerne ikke octa core, men den der også sidder i htc one??
Flere af de nye software tiltag er da også cool synes jeg. Det bliver spændende med de første test.
Denne gang tror jeg dog nok jeg venter og ser hvilke andre farvevalg der kommer, og hvis jeg SKAL vælge mellem den her og htc one, så bliver det htc der vinder, det skyldes rent og skær design og materialer.
Hanne

Reply
Hannec

CBW, har du mulighed for at finde ud af om det er octa core eller snapdragon 600 vi får i danmark?
Ikke at jeg tror jeg kan mærke forskel, men det ville da være meget rart at vide.
Hanne

Reply
Pixeline

CBW, har du mulighed for at finde ud af om det er octa core eller snapdragon 600 vi får i danmark?
Ikke at jeg tror jeg kan mærke forskel, men det ville da være meget rart at vide.
Hanne

Så på nettet at det er snapdragon 600 der kommer til Europa. Der stod også at octacore kun kan bruge 4 kerner ad gangen, så forskellen skulle ikke være så stor.

Men noget må det da betyde … hvorfor skulle de ellers ha’ lavet to versioner?

pix

Reply
komputerdk

Så på nettet at det er snapdragon 600 der kommer til Europa. Der stod også at octacore kun kan bruge 4 kerner ad gangen, så forskellen skulle ikke være så stor.

Men noget må det da betyde … hvorfor skulle de ellers ha’ lavet to versioner?

pix

grunden er at Exynos 5 Octa bruger 4 arm cortex A15 som er rigtig hurtige , dvs. at de kører når der er brug for ydelsen. Så er der også 4 ARM cortex A7 som er meget langsommere, men langt mere energieffektive. Teknikken hedder BIGlittle. Samsung siger at den er 70% mere energieffektiv end Exynos Quad (som sidder i SGS3). Det eneste problem er hvis den kun bruger A15erne, så bruges der masser af strøm.

nVidia bruger lidt samme tankegang med deres Tegra3 som også har en compagnion core (den femte kerne) som kører når der ikke er brug for ydelsen.

Faktisk er der kommet en del af de nye Ainols Tablet med en quadcore Cortex A7 CPU, da grafikdelen kan klare et stort læs som fx videoafspilning.

Snapdragon 600 er dog heller ikke nogen dårlig CPU – ifølge qualcomm er den 40% hurtigere end Snapdragon S4 Pro.

Ellers ser Tegra4 ud som en af de mest lovende CPUer:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415809,00.asp

Reply
Hannec

The international version of the Samsung Galaxy S IV is going to be powered by the Exynos 5 Octa chipset, which features four Cortex-A15 cores clocked at 1.6GHz, four Cortex-A7 cores running at 1.2GHz and the PowerVR SGX 544MP3 GPU. There will be a second version for some markets, which will be powered by the Qualcomm Snapdragon 600 chipset with its 4 Krait 300 cores and Adreno 320 GPU. Both versions will offer LTE connectivity and 2GB of RAM
Det skriver gsmarena på en side, og på en anden side skriver de flg.:
The device will come in two versions – one running on Snapdragon 600 chip and another rocking an Exynos 5 Octa chipset with quad-core Cortex-A15 and quad-core Cortex-A7 combo. It’s unclear which markets will get each of the two versions, though.
Lidt forvirrende synes du ikke???
Hanne

Reply
Pixeline

Meget forvirrende faktisk … men vi må vente og se 😉

pix

Tapatalk@SGS2

Reply
CBW

Jeg kan ikke pt finde ud af hvilken en der kommer til dk. Bit bud på grunden til der benyttes 2 forskellige chips sæt kan have med at gøre at der hvor 4G brugs meget vil en cpu der bruger mindre strøm og så yder lidt mindre være at fortrække, mens på marked hvor 4G ikke er udbredt eller kun udbredt i meget begrænset omfang, kan man bedre tillade at CPUen bruger mere strøm og her benyttes så en CPU der yder mere, men også bruger mere strøm.

I og med 4G er ganske udbredt i danmark kunne jeg godt tro at vi får den Cpu der yder lidt mindre for at der er mere strøm til 4G antenne – hvis det forholder sig som jeg antager det hænger samme.

Reply
Hannec

nå,,,,vi må jo bare vente og se.
Men det er da lidt mystisk at de ikke melder klart ud omkring det.
Jeg har set nogle af de første fotos taget med s4 og det ser godt ud.
Hanne

Reply
CBW

Jeg har set nogle af de første fotos taget med s4 og det ser godt ud.
Hanne

Det her med de første billeder med en ny mobil skal man altid tage med et endda stort gran salt. Nu fx HTC One, var der en del fotos fremme lige da den kom frem der bestemt ikke så særlig flotte ud, men jeg har nu også set en del der bestemt ikke er ringe.

Det afhænger meget af hvem der tager billedenerne, under hvilke forhold og hvad der er referencen.

Men sgs4 kamera forventer jeg det som minimum er bedre end det der sidder på sgs3 og så kan det næppe være helt ringe.

Reply
komputerdk

Du kan se siden på http://www.mobil-forum.dk/content.php? 184-Samsung-Galaxy-S-4-præsenteret

(link kan ikke åbnes i tapatalk)

Link fiks http://www.mobil-forum.dk/content.php? 184-Samsung-Galaxy-S-4-præsenteret

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Reply
CBW

Så er det officelt. I danmark for vi den udgave der hedder i9505 og det er med 4G og snapdragon CPU.

http://www.gsmarena.com/heres_a_list_of_which_country_gets_which_samsung_galaxy_s4_model-news-5739.php

Reply
komputerdk

officielt er det nu ikke.. det er sammobile som har kigget på firmwaren..

men umiddelbart så kan man finde i9505x under supportsiderne på samsungs danske side..

Snapdragon S600,som er en rigtig god chip – vil dog tro at Exynos 5 Octa er hurtigere, da det er en ren Cortex A15 implementation , hvor S600 er en A9 med A15 features. – samtidig så har S600 ikke muligheden for samme lave forbrug som exynos 5 Octas Cortex A7.

At det skyldes at Exynos ikke har LTE virker MEGET underligt.. da i9305 såvidt vides også er Exynos – samtidig er der nogle af de lande som har samme LTE bånd som i DK får i9500…Historisk har Qualcomm versoinerne af S3 kun kommet i USA.

Men det kan da være de ikke kan få produceret nok, eller der kan være nogle issues med netværksdelen.. who knows..

Overordnet set, så er det rigtigt skidt for Samsung at en stor del af deres “hype” omkring Exynos 5 Octa falder fuldstændig til jorden hvis de også bruger Snapdragon S600 som fx HTC One..

Reply
komputerdk

Det ser ud til at det passer – Samsung har bekræftet at det er Snapdragon S600 🙁

http://hwt.dk/Nyhed/22762/Nordisk-Samsung-Galaxy-S4-faar-ikke-Octa-core

Reply
williambc9

de sagde i bilka at man på min nye samsung galaxy s4 mini kunne modtage opkald bare ved at vinke til den og at man kunne åbne pogrammer ved at holde fingeren lidt over programmet men det virker ikke har kikket instillingerne igennem men jeg kan intet finde

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *