Samsung Galaxy Tab 10.1


Samsung har også en ny Tablet på vej til at afløse Galaxy Tab som vi har testet sidste år.
Der er en del nye ting i Galaxy Tab 10.1 ja faktisk har de to tablet ikke ret meget tilfælles.

Samsung Galaxy Tab 10.1 har som navnet antyder fået en større skærm. Den er nu vokset til 10.1 tommer, og opløsningen er steget til 1280×800 pixel (WXGA)

Så er der kommet den saft og kraft i savnede i den gamle tablet. Nu er der en dualcore CPU på 1 GHz hvilket betyder op mod dobbelt så hurtigt, og det glæder vi os til at prøve i praksis.

Styresystemet er også ændre temmelig meget. Væk er det det gamel telefon styresystem og i stedet det får vi det nye android 3.0 Honeycomb der er speciel designet til tablet computer. Væk er også samsungs TouchWiz som ikke alle er lige begejstret for. Der bliver tale om en “ren” android oplevelse på Galaxy Tab 10.1.

Kameraet er også løftet så man nu har et 8 Mpixel bagside kamera, og et 2 Mpixel kamera på forsiden.

Størrelsen er naturligtvis vokset med den nye skærm til 246,2 x 170,4 x 10,9 og vægten siger 599, hvilket virker rimeligt set i forhold til størrelsen. Battriet er på 6860 mAh hvilket er mere end 50% forøgelse i forhold til den gamle model der kun havde et batteri på 4000 mAh – men skærmen er så naturligvis også blevet lidt større.

Bagsiden er blevet redesignet så der ikke er en glat overflade, men en mere ru overflade for et bedre greb.

Bestemt et meget spændende produkt Samsung her fået sat samme.

Have any Question or Comment?

2 comments on “Samsung Galaxy Tab 10.1

Munch

Hej. Har lige et spørgsmål Er der noget nyt om opdateringen til Samsung Galaxy Tab 10.1 ? Hvordan kan det være der går så lang tid inden den opdatering kommer til SG tab. US fik den 13 august hvorfor skal der gå så langt tid inden den kommer til Norden. Jeg har prøvet at kontakte Samsung men får ingen svar (kender nok ikke de rigtige kontakter )
Det kan da ikke være så svært at sende den ud, Se samsung Galaxy 2 tab den snakker de om at der kommer JB til inden længe. Tror i at de fuldstændig har glemt deres første tab ? Håber i har nogle svar eller kender de rigtige kontakter. På forhånd tak

Reply
CBW

Jeg tror ikke der er så meget andet at gøre end det du har gjort at kontakte samsung og høre. Hvis ikke de ved det så har jeg ikke rigtig en idé om hvem der så ved det.

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *