Skjul din ip-adresse med VPN – Sådan gør du


Skjul din ip-adresse med VPN – Sådan gør du

Annonce

Når du går på internettet i dag så kan det godt være at du føler at ingen kan se dig, men det forholder sig faktisk sådan at når man går på nettet så vil din ip-adresse være tilgængelig for alle de hjemmesider du besøger, hvilket reelt set også betyder at hvis hackere får adgang til disse oplysninger, så vil de pludseligt stå stærkere hvis de skulle ønske at hacke din computer. Derfor er der mange der bruger VPN tjenester for at forblive fuldstændige anonyme på internettet ved at skjule sin ip-adresse for andre. Lad os kigge nærmere på hvordan man gør det.

Hvad er VPN?

Kort fortalt så er VPN et virtuelt privat netværk som nogle virksomheder tilbyder at sælge software til. Det betyder at du med VPN kan få kørt alt din internettrafik igennem deres servere så det reelt set ligner at du befinder dig samme sted som deres servere gør. Dette sikre at det ikke er din egen ip-adresse der vises men kun den VPN tjenestes IP-adresse som du kan skifte hver gang du logger på internettet hvis du ønsker det. Du kan skjule din ip-adresse med disse VPN tjenester hvor der er en anmeldelse af dem hver især.

Sådan skjuler du din ip-adresse

For at skjule din ip-adresse så er alt du skal gøre endeligt bare at finde en VPN tjeneste som du syntes passer til dine behov, både på produktsiden men også på prissiden da der kan være stort forskel på de VPN tjenester derude som dog ikke koster meget mere end 20 kroner om måneden.

Derefter skal du downloade deres software på din computer, telefon eller ipad, så du kan logge på denne. Når du har downloaded deres software så vil du kunne vælge hvilken server du gerne vil logge på når du skal på internettet og du kan også indstille den til at den automatisk inden du går på internettet vil logge på VPN inden du gør det. Du kan finde nogle af de VPN-tjenester på Mit-bredbånd.dk her hvor der er en liste med flere forskellige.

Nu har du succesfuldt fået skjult din ip-adresse.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *