Sony Ericsson Xperia Play (Playstation mobilen)


Sony Ericsson har også nyheder med i posen MMC 2011. Den længe rygtet og ventet playstation mobil er klar og den kom til at hede Xperia Play.

Telefonen er en touch telefon med Android og med et slide spille tastatur der slås ud til venstre side. At det har taget Sony Ericsson så mange år at få playstation navnet over i en mobil kan nok undre, men vigtigst er det at nu er det sket og som man siger bedre sent end aldrig.

Sony Ericsson Xperia Play er på overfladen en almindelig men moderne Android telefon, men android 2.3 (Gingerbread) styresystemt, 4″ skærm, 1 GHz CPU, 5 Mpixel kamera, GPS, 1500 mAh batteri osv.

Men det er naturligvis Playstation delen der gøre denne mobil både unik og interessant.

Sony Ericsson Xperia Play kan IKKE spille dine gamle PSP eller PS2/PS3 spil så er det sagt med det samme. Det som Sony Ericsson vil med denne telefon er først og fremmest at lave en spille telefon, til de mange flotte Android spil der findes, men også tilbyde eksklusive titler der kun kan bruges med Sony Ericsson Xperia Play.

Og lad os bare være ærlig, der er grænser for hvor god styre fornemmelse og dermed spille oplevelse man opnår med en touchskærm. Er der tale om aktionspil er fysiske knapper der kan holde til at blive brugt abeslut værd at fortrække.

Sony Ericsson Xperia Play ventes at komme på marked i marts/april.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *