Streamingtjenester – her er vores top 3 bedste streamingtjenester


Streamingtjenester – her er vores top 3 bedste streamingtjenester

Annonce

Der findes mange streamingtjenester derude og der er ingen tvivl om at streamingtjenesterne er dem som kommer til at dominere i fremtiden frem for de gamle tv-pakker, hvor man ikke selv kan vælge hvad man skal se i fjernsynet. Vi er blevet mere og mere vant til at lægge os i sofaen og selv bestemme hvad vi vil se, hvad vi vil høre og hvad vi generelt vil bruge vores tid på. Derfor har vi lavet en lille top 3 over de streamingtjenester som vi mener er de bedste streamingtjenester.

Netflix

Netflix er uden tvivl en af de største streamingtjenester i verden og der er ingen tvivl om at de har gjort sig fortjent til at komme på denne liste. Netflix har lavet en gigant indenfor streamingtjenester og de er voksede med lynets hast, ind i alle danske hjem og hjem i hele verden. Netflix har et stort udvalg af film og serier, og de får hele tiden nyheder, så man næsten forventer at hver gang man logger ind, så er der kommet en ny film eller en ny serie som man kan gå i gang med. Netflix har også flere forskellige abonnementer som passer til de fleste. Du kan blandt andet se de 3 forskellige Netflix abonnementer her hvor de er beskrevet.

Viaplay

Viaplay er også en af de større streamingtjenster i Danmark og der er ingen tvivl om at de også har gjort sig fortjent til at være på denne liste. Viaplay har flere danske serier og film end Netflix har og er derfor også en streamingtjeneste som har vundet mange danskers hjerter. Derudover så har de også film og dokumentarer om alt lige fra reality til investering i Bitcoin. Viaplay har en pakke for film og serier og så har de også en pakke med sport, som også giver dem nogle fordele kontra Netflix.

HBO Nordic

HBO Nordic er uden tvivl også værd at undersøge nærmere. HBO Nordic lancerede en af de største serier noigensiden, nemlig Game of Thrones som man nærmest ikke kan undgå at have hørt om i dag. De har også serier som Vikings som også er noget som os her i norden har taget meget ind til os, da det handler om vores forfædre her i Norden og derfor er ret interessant, baseret på en blanding af historie og fiktion.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *