Træt af at telefon/mobilsvareren starter for tidligt ?


Du kender sikkert problemet med, at du ikke når at besvare et opkald på din mobil, inden telefonsvareren er startet, og du så efterfølgende skal ringe op for at få fat på den, der ringede til dig.

Man kan få indstillet tiden, der går, før telefonsvareren starter, på 2 måder. Enten kan man kontakte kundeservice ved det teleselskab, man benytter og bede dem ændre tiden, eller også kan man nemt gøre det selv.

Systemet med selv at ændre tiden før telefonsvareren starter, kan du gøre både på touch telefoner og telefoner med almindelige knapper. Er det en touch telefon, skal du blot trykke dit telefon tastatur frem, før du starter.

Du skal der udover kende telefonnummeret til din telefonsvarer. Det kan du få oplyst enten ved dit teleselskab eller ved at ringe til din mobil fra en anden telefon og undlade at besvare opkaldet, så telefonsvareren starter. Efterfølgende kommer der en SMS, hvor telefonsvarerens nummer bliver oplyst.

I vores eksempel benytter vi et Telmore simkort, der har en mobilsvarer med nummer 23232323.

Er du i tvivl om, hvor lang tid der egentlig går, før din telefonsvarer starter, kan du se dette ved at taste følgende kode ind på telefon tastaturet:

*#61# og tryk så på opkalds knappen.

Man kan indstille en telefonsvarer til at svare efter 5 til 30 sekunder (i intervaller af 5). Ofte er den som standard sat op til 15 sekunders ventetid.

Gør dig nu klart hvor mange sekunder du ønsker, der skal gå, før din telefonsvarer skal starte.

Nu skal du taste en ændringskode ind så systemet ændres efter dine ønsker. Det gør du på følgende måde.

**61*0045Telefonsvarerens nummer**30# og tryk så på opkalds knappen.

Med vores Telmore telefonsvarer nummer ville indtastningen så se sådan ud.

**61*004523232323**30# tryk på opkalds knap.

Vil du kontrollere at ændringen er sket, trykker du blot *#61# og tryk så på opkalds knappen.

Have any Question or Comment?

4 comments on “Træt af at telefon/mobilsvareren starter for tidligt ?

supra

I gamle dage, kunne man så ikke indstille disse intervaller via et menupunkt? Synes da jeg havde nogle Nokia’ere der kunne dette.

Reply
CBW

Det er vidst længe siden. Det system som jeg beskriver har været der længe. Man kan dog også vælge blot at ringe til kunde service og får dem til at ændre på det.

Reply
GhettoAdam

På en android mobil, kan man i indstillinger selv ændre tiden.

Indstillinger
Opkald
Viderestilling af opkald
Som default står den til 15 sek. Det kan ændres til 5,10,15,20,25 & 30 sekunder.

Reply
CBW

Det er rigtig nok, og det kan måske være lidt misvisende at jeg netop bruger en android som billede, men forskellen på de to metoder er at hvis du gør det som beskrevet i artiklen så sker ændringen ved teleselskabet, og følger altså dit simkort, så sætter du det i en anden mobil er indstilling der stadigvæk.

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *