Spelldust er ude nu til iOS og Android!

Her taler vi om alt inden for mobilverdenen, f.eks teleselskaberne, gadgets og tilbehør mm.
Brugeravatar
BucadiusDK
Site Admin
Indlæg: 262
Tilmeldt: fre okt 16, 2020 10:13 am
Geografisk sted: Rødbyhavn

Spelldust er ude nu til iOS og Android!

Indlæg af BucadiusDK »

Hvis du er vild med spil som Hearthstone og Clash Royale på mobilen, så er jeg ret sikker på du vil syntes om Spelldust. Har spillet det en del allerede og det er ret underholdende :D

Læs om spillet og se en trailer her:

Skellefteå, Sverige den 27. april 2021 - Den svenske udvikler Grand Pike med støtte fra Arctic Game Lab, kan med stor glæde annoncere at deres spil Spelldust er ude nu til iOS og Android mobiler.

Spelldust er et realtime strategi spil med et Wizard tema. Spilleren vil blive en del af intense PvP kampe hvor der gøres brug af såkaldte “magiske kort”. Det er hvad vi vil kalde et mix af Hearthstone & Clash Royale. Spelldust gør brug af en speciel kortmekanik, blandet med hvad vi kender fra traditionelle kortspil, men det er udført i et mobilvenligt realtime format.

“Vi er meget glade for Grand Pike og er spændt på at se hvordan spillet bliver taget imod af gamerne. Spilindustrien i Nordsverige vokser med lynets hast. Grand Pike er en del af denne udvikling, men er også en inspirationskilde for unge studerende som ønsker at blomstre i gaming industrien.” siger Therese Mossberg, kommunikationsansvarlig hos Arctic Game Lab.

“Det er med stor glæde vi nu udgiver Spelldust, og vi glæder os til at vise verdenen hvad vi har arbejdet på de sidste par år.”, sagde Daniel Öhgren, CEO hos Grand Pike. “Vi er et lille spil firma med et hold af dedikerede gamere. Vores mål er at udvikle spil til mobilen som appellerer til gamere som os selv.”

Glæder mig allerede til den næste mobil!