VPN- Se fordele og ulemper ved en VPN-tjeneste


VPN- Se fordele og ulemper ved en VPN-tjeneste

Annonce

VPN er noget som flere og flere mennesker i Danmark og andre lande begynder at kende til og årsagen til at du er havnet på denne artikel er sandsynligvis også at du ved hvad en VPN tjeneste er. VPN tjenester giver folk nogle muligheder og funktioner som kan sikre at ting som sikkerhed er nemmere at få når man er på internettet, men hvilke fordele og ulemper er der endeligt ved en VPN tjeneste? Det kigger vi nærmere på her og hvis du generelt bare vil vide hvad VPN er så kan du på VPN-zone.dk læse mere her hvor de udelukkende skriver om VPN.  

Fordele ved VPN tjenester

Der findes en lang række fordele ved VPN som f.eks. at du har mulighed for at skjule din egen ip-adresse hvilket kan sikre at du er anonym på internettet når du surfer rundt, downloader film eller hvad du ellers måtte lave på internettet.

Derudover så er der også den anden fordel at du har mulighed for at undgå geografiske blokeringer af ting som streaming tjenester, som betyder at du har mulighed for at se amerikansk Netflix fra Danmark af ved at logge på en server i USA og oprette en Netflix konto, hvor du får adgang til langt mere indhold end du har i den danske pakke og til billigere penge endda, da den amerikanske Netflix er billigere end den danske. Du kan her se en VPN pris på de forskellige VPN tjenester hvis du vil se hvad de koster. 

Ulemper ved VPN tjenester

Der er naturligvis også ulemper ved VPN som der er ved alt. Der er dog ikke så voldsomt mange ulemper da du kan bruge din computer, telefon eller tablet præcist som du er vant til stort set, men der vil dog også kunne være mange brugere af en server hvilket kan medføre at det går lidt langsommere når du surfer rundt på nettet eller streamer du film så vil du måske på nogle af disse overbelastede servere kunne opleve at filmen hakker en smule. Her er det dog oftest noget du oplever på de gratis VPN tjenester derude, hvor de større betalte VPN tjenester som regel har godt styr på at kontrollere deres servere så dette ikke sker for deres betalende brugere.

Have any Question or Comment?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *